Kähler Unico Fad marmorgrå Ø300

Unikt fad fra Kählers Unico serie. Unico serien er designet af Anders Arhøj i samarbejde med Kähler. Unico faddet har en spændende design kontrakt, i form af denne lette keramik og den tyngdefulde glasur. I Kählers Unico serie er der leget (Læs mere)

799 kr. (Vis fragtpris)

Læs mere »Køb nu »

Webshop Produkter Anmeldelser Bedømmelse Link
Mostersskur.dk Interiør 1263 4,9 Besøg
Sengetid.dk Senge og tilbehør 70 4,8 Besøg
ESfurniture.dk Interiør 39 4,7 Besøg
LuxoLiving.dk Bolig 5338 4,7 Besøg
Lepong.dk Interiør 36 4,7 Besøg
DesignGaragen.dk Interiør 519 4,7 Besøg
MoreLand.dk Have 5148 4,65 Besøg
Boboonline.dk Interiør 1276 4,6 Besøg
Hoejgaardbrugskunst.dk Interiør 20 4,6 Besøg
Illux.dk Dekoration 235 4,6 Besøg
RAW58.dk Bolig 68 4,6 Besøg
BedreNætter.dk Senge og tilbehør 726 4,6 Besøg
Bydahlliving.dk Bolig 98 4,5 Besøg
MøbelKompagniet.dk Bolig 239 4,5 Besøg
Plantetorvet.dk Planter og blomster 6440 4,45 Besøg
TrendyLiving.dk Interiør 1306 4,4 Besøg
ModernRoom.dk Interiør 175 4,4 Besøg
LuxLight.dk Belysning 18 4,3 Besøg
NiceWall.dk Wallstickers 215 4,2 Besøg
Unishop.nu Interiør 6 4,1 Besøg
HaveHandel.dk Have 20 4,1 Besøg
Likehome.dk Interiør 15 4 Besøg
Møbler.dk Interiør 87 3,9 Besøg
Wallstickerland.dk Wallstickers 59 3,9 Besøg
Nordlyhome.dk Bolig 41 3,8 Besøg
MøbelNord.dk Bolig 76 3,5 Besøg
XL-Møbler.dk Interiør 211 3,3 Besøg
Navn: Kähler Unico Fad marmorgrå Ø300
Kategori: Køkkentilbehør || Skåle og fade
Producent: Kähler
Varenummer: 7249445
EAN: 5703779153940

Vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 47 anmeldelser

Køkkentilbehør || Skåle og fade fra Kähler

Mange e-forretninger udlover i øjeblikket diverse forskellige leveringsløsninger. En favorit iblandt mange er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter produkterne den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo rigtig overkommelig, samt tit endda den mest letkøbte leveringsform ved køb af Kähler Unico Fad marmorgrå Ø300.

Du kan ligeledes vælge at vælge levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver somme tider en kende mere bekostelig, men desuden rigtig fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket afhænger af at du lever i nærheden af e-forretningens bopæl.

Leveringstidspunktet på Køkkentilbehør || Skåle og fade er særligt vigtig om vi mangler din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det fuldkommen relevant at du undersøger leveringstidspunktet ved den relevante vare.

Adskillige butikker på nettet lover dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer, eksempelvis Kähler Unico Fad marmorgrå Ø300, som nødvendiggør at du når at bestille tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen hen til fragtfirmaet før de pakkeansatte har fri.

Enkelte online virksomheder frembyder fri fragt, men oftest er det kun gældende hvis du shopper for en bestemt sum. Desuden bør du udvælge den billigste leveringsløsning, som i de fleste tilfælde – uafhængig om man bor ved Viborg, Rønne eller Haslev – vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted.

Det er jo efterhånden i høj grad let gængeligt for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige online virksomheder, og følgelig har flertallet af Kähler butikker på nettet ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på deres produkter – til babyer og børn, og endvidere også til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange garantere gebyrfri levering.

Trods dette kan det immervæk blive profitabelt at analysere en række e-shops efter tilbud på Kähler Unico Fad marmorgrå Ø300 forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at indhente den laveste pris.

Du bør alligevel ikke glemme, at hvis en netbutik reklamerer deres varer til en udsalgspris der kan virke usædvanlig billig, burde det mange gange være et fingerpeg om en svindel netbutik. Kortkøb er trods alt omfattet af en vedtægt, som begunstiger folk imod svindlende online outlets.

Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du vil afbetale regningen af flere omgange.

Inden nogen handler på en Kähler internet shop behøver man uden tvivl kigge på dens handelsvilkår, dog er det tit ikke særlig morsomt.

Alternativet er at kontrollere om online virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det er et billede på at online forretningen opfylder gældende dansk lovgivning, samt at internet selskabet en gang i mellem vurderes af fagfolk der kender lovgivningen. Desuden giver det dig mulighed for en håndsrækning, hvis du møder problemer ved din ordre.

Ligeså er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle reglementer der indvirker på bestillingen, fx hvilken returneringsret webbutikken lover. I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man stadigvæk opbevarer sin faktura e-mail, så man til enhver tid kan vidne om købet af Kähler Unico Fad marmorgrå Ø300, ligegyldigt om du shopper til en dame eller herre.

Trustpilot giver dig fuldkommen anstændige løsninger til at granske adskillige øvrige brugeres erfaringer og derved går vi ind for, at du bliver klogere på e-shoppens vurderinger af Kähler Unico Fad marmorgrå Ø300 før du placerer din ordre.

Facebook frembyder tilsvarende aldeles fine muligheder for at få indtryk af internet selskabets troværdighed. Derudover ser vi mange e-butikker hvor du kan notere en anmeldelse af deres køb, som på samme måde bør benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Hjemmesiden finansieres af annoncer. Vi arbejder sammen med en stribe online shops i Danmark og annoncerer butikkernes produkter, og får kommission for så vidt du foretager et indkøb.

Informationer omkring varer og online forhandlere ajourføres jævnligt, men vi kan ikke garantere imod forandringer der eventuelt er lavet siden seneste opdatering af websitets oplysninger.